Over Bos

Over Bos

Bos Watertechniek is specialist in het leveren en installeren van professionele fonteinen en geautomatiseerde beregeningsinstallaties.

Een gedegen voorbereiding bij de aanleg van een beregeningsinstallatie, fontein of waterpartij vormt de sleutel tot succes. Het professionele team van Bos Watertechniek, onder leiding van Ronald Bos, bevat lauter specialisten en bevlogen water- en tuinliefhebbers. Onze aanleg, ons onderhoud en onze service zorgen dat u van uw tuin kunt genieten.

Uw gras is gegarandeerd groener dan bij de buren!

Vrijblijvend advies?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Uw tuin de hele zomer groen!

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om uw tuin de hele zomer prachtig groen en in optimale conditie te houden? Neem dan contact met ons op.

Ontdek uw mogelijkheden

Bos Watertechniek

Welkom bij Bos Watertechniek! Al vanaf 1995 hebben wij ruime ervaring binnen de waterbranche en hebben ons ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten op het gebied van Beregeningstechniek, Fonteintechniek, Zwemvijvertechniek en andere Watertechnieken in Nederland. Bos Watertechniek staat bekend om de hoge mate van service. En daar zijn wij trots op. Neemt u gerust contact op om uw wensen te bespreken.