Specials

Er zijn altijd specifieke vraagstukken en wensen als het op water aankomt.

Bij Bos Watertechniek kunt u terecht voor praktische oplossingen: denk aan bijvoorbeeld de opvang en duurzaam verwerken van regenwater, de aanleg van tuinberegeningsinstallaties of legionella bestrijding van bestaande openbare waterpartijen en fonteinen.

En u kunt bij Bos Watertechniek natuurlijk ook terecht voor alle zaken waarbij water en de factor plezier en vermaak worden gecombineerd. Denk aan het ontwerp en de aanleg van openbare fonteinen en waterpleinen, zwemvijvers en binnen en buitenzwembaden. 

Wat uw 'watervraagstuk' ook is. Bos watertechniek heeft alle know-how in huis om uw project te realiseren.

CTA-contact opnemen

Voor zwembad renovatie, zwembad onderhoud en zwembad aanleg verwijzen wij u naar de website van Bos Zwembaden. www.boszwembaden.nl 

 

Uw tuin de hele zomer groen!

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om uw tuin de hele zomer prachtig groen en in optimale conditie te houden? Neem dan contact met ons op.

Ontdek uw mogelijkheden

Vrijblijvend advies?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bos Watertechniek

Welkom bij Bos Watertechniek! Al vanaf 1995 hebben wij ruime ervaring binnen de waterbranche en hebben ons ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten op het gebied van Beregeningstechniek, Fonteintechniek, Zwemvijvertechniek en andere Watertechnieken in Nederland. Bos Watertechniek staat bekend om de hoge mate van service. En daar zijn wij trots op. Neemt u gerust contact op om uw wensen te bespreken.