Waterbehandeling grondwater

Waterbehandeling grondwater

Grondwater bevat vaak ijzer en dat geeft bij het sproeien van uw tuin een roestbruine kleur op bestrating en andere, harde materialen. Als u echt goed en helder water wilt waarin geen reststoffen meer zitten, dan is een ontijzeringsinstallatie onoverkomelijk.

De oplossing is een ontijzeringsinstallatie, welke op basis van een grondwater-analyse bij u zal moeten worden berekend. Bos Watertechniek heeft de kennis in huis om u hierin duidelijk te informeren. 

Wilt u meer informatie over het aanleggen van een beregeningsinstallatie of de voordelen van een grondwater bron? Neem dan contact op. Of lees hieronder meer.

CTA-contact opnemen

Lees meer over de aanleg van een beregeningsinstallatie:

Uw tuin de hele zomer groen!

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om uw tuin de hele zomer prachtig groen en in optimale conditie te houden? Neem dan contact met ons op.

Ontdek uw mogelijkheden

Bos Watertechniek

Welkom bij Bos Watertechniek! Al vanaf 1995 hebben wij ruime ervaring binnen de waterbranche en hebben ons ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten op het gebied van Beregeningstechniek, Fonteintechniek, Zwemvijvertechniek en andere Watertechnieken in Nederland. Bos Watertechniek staat bekend om de hoge mate van service. En daar zijn wij trots op. Neemt u gerust contact op om uw wensen te bespreken.