Zwemvijvertechniek

Zwemvijvertechniek

Een vijver waarin u kunt zwemmen zonder chloor met schoon, natuurlijk water wint steeds meer terrein. Een zwemvijver biedt het hele jaar door plezier. In de warme seizoenen brengt de vijver verkoeling voor iedereen. U kan zomers een frisse duik nemen of even pootje baden. Maar zelfs ernaar kijken brengt een fris en vrolijk gevoel.

Ook in de winter is de vijver een aandachtstrekker met telkens opnieuw andere perspectieven. In vergelijking met een klassiek zwembad biedt de zwemvijver meer comfort door minder onderhoud en lagere kosten. We zorgen ervoor dat uw zwemvijver perfect in uw tuin en in het landschap wordt geïntegreerd. Onze constructiemethode, de materialen die we gebruiken, de aandacht die we aan uw project besteden, elk project wordt bij ons in éénmaal afgewerkt.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om uw eigen zwemvijver te creeren? Neem dan contact met ons op.

CTA-contact opnemen

Vrijblijvend advies?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bos Watertechniek

Welkom bij Bos Watertechniek! Al vanaf 1995 hebben wij ruime ervaring binnen de waterbranche en hebben ons ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten op het gebied van Beregeningstechniek, Fonteintechniek, Zwemvijvertechniek en andere Watertechnieken in Nederland. Bos Watertechniek staat bekend om de hoge mate van service. En daar zijn wij trots op. Neemt u gerust contact op om uw wensen te bespreken.