Beregening aanleggen - werkwijze

Beregening aanleggen - werkwijze

Tijdens de offertebesprekingen zetten we al uw wensen op een rij. Daarnaast kijken we naar de behoefte van de tuin. Als de offerte een project wordt gaan we direct aan de slag.

Eerst met het ontwerp. Bij een beregening aanleggen maken we tekeningen waarin we rekening houden met uw omgeving, zichtlijnen, functies, energie- en waterverbruik. Na goedkeuring van het ontwerp stemmen we de werkzaamheden op elkaar af. In een vergadering met u bespreken we het grondwerk en aansluitingen. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. 

Voor een goed ontworpen tuinberegeningsysteem is een beregeningsplan de eerste stap. Hier stellen we sproeiers en druppelirrigatie af op de behoefte van de tuin.

We werken een sproeieropstelling uit en bepalen zo een, zo gelijk mogelijk, sproeibeeld.

Specifieke behoeftes in de tuinberegening kunnen we gemakkelijk toevoegen. Sommige beplanting of locaties in de tuin hebben een grotere waterwens of juist helemaal niet. De intensiteit van de neerslag varieert per sproeibeurt van 8-20 mm per m2.

Wilt u meer informatie over tuinberegening? Neem dan gerust contact met ons op.

CTA-contact opnemen

Lees hier meer over het sproeiplan of de waterbron

Uw tuin de hele zomer groen!

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om uw tuin de hele zomer prachtig groen en in optimale conditie te houden? Neem dan contact met ons op.

Ontdek uw mogelijkheden

Bos Watertechniek

Welkom bij Bos Watertechniek! Al vanaf 1995 hebben wij ruime ervaring binnen de waterbranche en hebben ons ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten op het gebied van Beregeningstechniek, Fonteintechniek, Zwemvijvertechniek en andere Watertechnieken in Nederland. Bos Watertechniek staat bekend om de hoge mate van service. En daar zijn wij trots op. Neemt u gerust contact op om uw wensen te bespreken.