Sproeiers en druppelslangen

Sproeiers en druppelslangen

Bij het opstellen van een beregeningsplan voor uw tuin kijken we naar de waterbehoefte van bepaalde segmenten in uw tuin. Niet elke plant, of border heeft namelijk evenveel water nodig. Er worden verschillende soorten sproeiers en druppelslangen in het sproeiplan opgenomen om elk deel te voorzien van de juiste hoeveelheid water.

Zo houden we uw tuin in optimale conditie en de hele zomer groen en fris.

Wilt u meer informatie over welke sproeiers voor u de beste keus zijn? Neem dan contact met ons op.

CTA-contact opnemen

 

Verschillende soorten sproeiers:

Er zijn vele verschillende soorten sproeiers hieronder een greep uit ons assortiment. Afhankelijk van het sproeiplan adviseren we u welke sproeiers voor uw situatie meest geschikt zijn.

  • Klepelsproeiers

  • Pop-up sproeiers

  • Druppelslangen en druppelaars

Klepersproeiers zijn de traditionele tikkers. Ze staan bovengronds en worden veelal gebruikt in de agrarische sector en op sportvelden. Ze overbruggen grote afstanden en leveren met grote kracht grote hoeveelheden water.

Klepelsproeiers

Hieronder leest u meer over de aanleg van tuinberegening

Uw tuin de hele zomer groen!

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om uw tuin de hele zomer prachtig groen en in optimale conditie te houden? Neem dan contact met ons op.

Ontdek uw mogelijkheden

Bos Watertechniek

Welkom bij Bos Watertechniek! Al vanaf 1995 hebben wij ruime ervaring binnen de waterbranche en hebben ons ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten op het gebied van Beregeningstechniek, Fonteintechniek, Zwemvijvertechniek en andere Watertechnieken in Nederland. Bos Watertechniek staat bekend om de hoge mate van service. En daar zijn wij trots op. Neemt u gerust contact op om uw wensen te bespreken.