Tuinberegening aanleggen bestaande tuin

Tuinberegening aanleggen bestaande tuin

Bij het aanleggen van een beregeningsinstallatie in een bestaande tuin willen we de schade aan uw tuin zo laag mogelijk houden. 

Met geavanceerde machines kunnen wij de leidingen inbrengen, zonder uw tuin (al te veel) te beschadigen. Met een persluchtraket is het mogelijk de leidingen onder de oppervlakte van uw tuin of terras in te brengen. De tuin of het terras hoeft dan niet open gemaakt te worden.

Wanneer de inzet van een persluchtraket niet mogelijk is, maken wij met een sleuvenfrees een nette sleuf met een breedte van tien centimeter in uw tuin. Wanneer de leidingen zijn ingebracht, is deze gemakkelijk netjes af te werken.

Een goed alternatief voor de sleuvenfrees is de kabelploeg. Dit is een machine met een mes aan de voorkant dat door de grond snijdt. De diepte is instelbaar tot doorgaans zo'n 70 cm. Aan de oppervlakte in de tuin ziet u alleen de snede van het mes in de grond. Dit scheelt ten opzichte van de sleubefrees veel handmatig herstelwerk.

Wij bespreken graag de opties na een visuele inspectie van uw tuin. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

CTA-contact opnemen

Uw tuin de hele zomer groen!

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om uw tuin de hele zomer prachtig groen en in optimale conditie te houden? Neem dan contact met ons op.

Ontdek uw mogelijkheden

Bos Watertechniek

Welkom bij Bos Watertechniek! Al vanaf 1995 hebben wij ruime ervaring binnen de waterbranche en hebben ons ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten op het gebied van Beregeningstechniek, Fonteintechniek, Zwemvijvertechniek en andere Watertechnieken in Nederland. Bos Watertechniek staat bekend om de hoge mate van service. En daar zijn wij trots op. Neemt u gerust contact op om uw wensen te bespreken.