Werkwijze

Werkwijze

Welkom bij Bos Watertechniek, al sinds 1995 hebben wij uitgebreide ervaring binnen de waterbranche. Bos heeft zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten in watertechniek van Nederland. Bos Watertechniek staat bekend om zijn hoge mate van service. En daar zijn wij trots op.

Wie kiest voor tuinberegening, waterbehandeling of een fontein gaat daarbij niet over een nacht ijs. Voor het creëren van de juiste beleving en het waarmaken van uw wensen denken wij graag met u mee; voor, tijdens en na het project.

Stap 1: goed contact, goed advies

Hoe komt u tot de juiste keuze voor uw tuin? U leest zich in op internet, krijgt raad van anderen om u heen. Maar welke producten, vormen, maten etcetera zijn nou precies voor u geschikt? Dat is het moment om contact op te nemen met Bos. Dat kan eenvoudig via de website, of door even te bellen. We horen dan graag wat uw wensen zijn, geven zo mogelijk vrijblijvend advies om u op weg te helpen.

Stap 2: de diepte in

Wilt u verder praten en echt wat verder de diepte in? Dan komen we graag een keer bij u langs. We gaan dan verder in op uw vragen en kunnen eventueel de situatie ter plekke bekijken. Dat geeft u en ons een goed beeld van wat er mogelijk is en wat niet. Van alle wensen en bevindingen maken we dan een vrijblijvend projectvoorstel en offerte met een richtinggevende prijs.

Stap 3: stoppen met dromen, beginnen met beleven!

Als u de offerte van ons ontvangen hebt, spreken we deze nogmaals door in een gesprek. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we aan de slag en start het ontwerp en de bouw. Afhankelijk van de complexiteit van uw wensen en de locatie kunnen we meestal al binnen enkele weken starten met het verwezenlijken van uw droom. Hebt u tussentijds vragen of extra wensen? Dan staan wij altijd voor u klaar.

Wat maakt Bos Watertechniek onderscheidend?

  • u weet vooraf precies wat u krijgt
  • geen verrassingen
  • voor we beginnen moet uw gevoel goed zijn en kloppen
  • u bent altijd verzekerd van innovatieve en duurzame producten
  • klantvriendelijkheid en services staan bij Bos Watertechniek bovenaan
  • uitstekende projectregie en bereikbaarheid
  • veel persoonlijke aandacht en contact

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een diepere kennismaking? Neem dan contact met ons op.

CTA-contact opnemen

Vrijblijvend advies?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bos Watertechniek

Welkom bij Bos Watertechniek! Al vanaf 1995 hebben wij ruime ervaring binnen de waterbranche en hebben ons ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten op het gebied van Beregeningstechniek, Fonteintechniek, Zwemvijvertechniek en andere Watertechnieken in Nederland. Bos Watertechniek staat bekend om de hoge mate van service. En daar zijn wij trots op. Neemt u gerust contact op om uw wensen te bespreken.